Hemmagjord pizza slår sunkpizza med hästlängder. I lördags fick jag som tur var min vilja igenom (igen) och förberedde en rejäl deg samt en fullmatad tomatsås. Påläggen bestod av chêvre, rostade pinjenötter, honung, tunt skivad salami, serrano, oliver, kapris, tomater, mozzarella etc. Var och en fick göra sin egen pizza och kvällen var egentligen en fin repris. Enda skillnaden var att tävlingen aldrig avgjordes denna kväll, kanske berodde det på att alla höll sig till sin egen pizzafavorit? Min var i alla fall som vanligt täckt av chêvre, nötterm honung, serrano och parmesan och den smakade gudomligt.
tisdag 19 januari 2010
Himmagjord pizza
Hemmagjord pizza slår sunkpizza med hästlängder. I lördags fick jag som tur var min vilja igenom (igen) och förberedde en rejäl deg samt en fullmatad tomatsås. Påläggen bestod av chêvre, rostade pinjenötter, honung, tunt skivad salami, serrano, oliver, kapris, tomater, mozzarella etc. Var och en fick göra sin egen pizza och kvällen var egentligen en fin repris. Enda skillnaden var att tävlingen aldrig avgjordes denna kväll, kanske berodde det på att alla höll sig till sin egen pizzafavorit? Min var i alla fall som vanligt täckt av chêvre, nötterm honung, serrano och parmesan och den smakade gudomligt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar