Krustader fyllda med äggröra, sparris, ostronskivling, rosépeppar & feta
Crostini med semitorkade tomater och basilika
Följande tilltugg slukades först på min 30-års fest till ett gott glas bubbel: krustader fyllda med äggröra, sparristoppar, ostronskivling, rosépeppar och feta samt crostini med semitorkade tomater och basilika. Superenkelt! Enklast är förresten oftast godast - mina blöta chêvrerutor med sötsaltade valnötter från Allt om Mat som tog en stund att göra var verkligen ingen hit.
Krustader med äggröra och andra smaskigheter
Fyll färdiga små krustader med smaskig äggröra, fräst ostronskivling, smulad fetaost, förvällda sparristoppar och rosépeppar. Jepp, lite inspiration hämtade jag hos Canelle et Vanille.
Crostini med semitorkade tomater
Skiva en baguette, droppa på din godaste olivolja och rosta brödet på en plåt i ugnen 225 grader några minuter( den late köper färdig crostini på påse). Lägg på några semitorkade tomater och dekorera med färsk basilika. Lite färskriven parmesan förhöjer smaken ytterligare.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar