Biff stroganoff måste tillhöra gruppen underskattade klassiker. Jag är uppvuxen med mamma Ingers biff stroganoff och har nog inte ätit rätten på minst 10 år. Ikväll testade jag att göra denna gamla ryska (!?) klassiker själv. Enkelt och gott. Nästan lika god som mammas.
Biff stroganoff
strimlat oxkött
champinjoner
fint hackad gul lök
matlagningsgrädde + lättmjölk
tomatpuré
dijonsenap
kinesisk soja
salt, peppar,
Serverades med råris och lättkokta sockerärtor.
Fräs lök och svamp. Bryn sedan köttet. Blanda allt i en stekpanna eller gryta och tillsätt övriga ingredienser. Låt småputtra.
2 kommentarer:
Vi testade detta idag och det blev jättegott. Tack för tipset!
/H&M
Roligt att ni blev inspirerade och att det smakade bra. Jag lovar att bjuda på fler tips här i bloggen. Kram Caroline
Skicka en kommentar